midden in het centrum van Heemskerk

B&B In Heemskerk – Slapen bij de bakker

B&B In Heemskerk – Slapen bij de bakker

Heemskerk is een plaats en gemeente in Midden-Kennemerland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 39.120 inwoners.

Heemskerk ligt aan de Noordzee en heeft een mooi strand welke alleen te bereiken is, te voet of met de fiets (20 minuten).

wandelend of fietsend door de prachtige bossen en duinen kan je zomaar een groep schapen of high landers tegen komen welke worden ingezet voor natuurlijke begrazing.

de bossen en duinen lopen langs de hele kust strook en zijn veel fiets en wandel routes, een genot om in de wandelen of fietsen.

het centrum van Heemskerk is bruisend met veel diverse winkeltjes en een ruime aanbod horeca.

Boek nu

Hooglander Studio

De Hooglander Studio is een hoekstudio en is geheel ingericht op basis van onze favoriete duindieren: De Schotse Hooglanders. U kunt hier met max. twee personen verblijven. De ruime privé badkamer is uitgerust met een veel luxe. Deze studio heeft een eigen (privé) ingang. Ook beschikt het over een keuken die is uitgerust met luxe apparatuur. Uw trouwe viervoeter is toegestaan in deze studio.

Bekijk studio

Heemskerkse Studio

De Heemskerkse studio is geheel rolstoelvriendelijk ingericht en biedt u een reis door de Heemskerkse geschiedenis. Deze studio heeft een eigen (privé) ingang. U kunt hier met maximaal drie personen verblijven*. De luxe privé badkamer is uitgerust met een ruime rolstoeltoegankelijke douche met zitje en beugel, twee wastafels welke in verschillen hoogtes zijn, en een toilet met stevige beugels. Ook beschikt het over een keuken die is uitgerust met luxe apparatuur.

Bekijk studio

Strand & Surf Studio

Onze Strand & Surf Studio is één van de grotere studio’s. Deze studio heeft haar naam te danken aan het prachtige uiterlijk door het unieke strand van Heemskerk dat is afgebeeld. Er kunnen twee volwassenen en twee kinderen slapen in de master bedroom. De ruime privé badkamer is uitgerust met veel luxe. Deze studio heeft een eigen (privé) ingang. Ook beschikt het over een keuken die is uitgerust met luxe apparatuur. Uw trouwe viervoeter is toegestaan in deze studio.

Bekijk studio

Bloem & Bloembollen Studio

De Bloem & Bloembollen Studio is een ruime en luxe studio geheel in een Bloem & Bloembollen thema. De Studio is gelegen aan de zijde en heeft een grote raampartij waardoor het appartement fris en licht oogt. U kunt hier met max. drie personen verblijven*. De ruime privé badkamer is uitgerust met een veel luxe. Deze studio heeft een eigen (privé) ingang. Ook beschikt het over een keuken die is uitgerust met luxe apparatuur. Uw trouwe viervoeter is niet toegestaan in deze studio.

Bekijk studio

Kasteel Studio

De Kasteel Studio aangekleed op basis van het prachtige Slot Assenburg. De Studio is gelegen aan de zijde en heeft een grote raampartij waardoor het appartement fris en licht oogt. U kunt hier met max. drie personen verblijven*. De ruime privé badkamer is uitgerust met een veel luxe. Deze studio heeft een eigen (privé) ingang. Ook beschikt het over een keuken die is uitgerust met luxe apparatuur. Uw trouwe viervoeter is toegestaan in deze studio.

Bekijk studio

Bakker’s Studio

De Bakker’s Studio is een hoekstudio die geheel is ingericht in het thema van de bakkerij. Deze studio oogt erg knus en gezellig omdat de boxspring in het midden van de studio is geplaatst. U kunt hier met max. drie personen verblijven*. De ruime privé badkamer is uitgerust met een veel luxe. Deze studio heeft een eigen (privé) ingang. Ook beschikt het over een keuken die is uitgerust met luxe apparatuur. Uw trouwe viervoeter is niet toegestaan in deze studio.

Bekijk studio