Hooglander Studio

Hooglander Studio

De andere hoekstudio is ingericht op basis van onze favoriete duindieren: De Schotse Hooglanders. De Hooglander Studio is een hoekstudio en heeft in tegenstelling, net als de Bakker’s Studio, het kingsize bed (200x180cm) midden in de studio staan. Met andere woorden het appartement oogt erg knus en gezellig. Uiteraard heeft ook deze hoekstudio’s een eigen (prive) ingang.

Verder heeft de kamer net als onze andere studio’s een moderne en luxe eigen keuken welke volledig uitgerust is met de daarbij behorende apparatuur, zoals een inductie kookplaat, een waterkoker, Senseo koffieapparaat, keukengerei en een grote koel-vrieskast. De Bakker’s Studio heeft een heerlijke zithoek met twee grote comfortabele lounge stoelen en een 60Inch smart-tv.

De ruime privé badkamer beschikt over een luxe stortdouche, wastafel, toilet, handdoeken, en haardroger. Als laatste beschikt deze ruimte over de standaard eigenschappen en heeft u toegang tot onze faciliteiten die bovenaan de boekingspagina vermeld staan.

Let op!! Honden zijn toegestaan in deze studio. Voor onze trouwe viervoeters hebben wij een voeder- en waterbakje beschikbaar. Daarnaast hebben wij ook een hondenkleed, een hondenmand dient u zelf mee te nemen.

Boek nu