B&B In Heemskerk – Slapen bij de bakker

Heemskerk is een plaats en gemeente in Midden-Kennemerland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 39.120 inwoners.

Heemskerk ligt aan de Noordzee en heeft een mooi strand welke alleen te bereiken is, te voet of met de fiets (20 minuten).

wandelend of fietsend door de prachtige bossen en duinen kan je zomaar een groep schapen of high landers tegen komen welke worden ingezet voor natuurlijke begrazing.

de bossen en duinen lopen langs de hele kust strook en zijn veel fiets en wandel routes, een genot om in de wandelen of fietsen.

het centrum van Heemskerk is bruisend met veel diverse winkeltjes en een ruime aanbod horeca.

2 personen

Bloem & Bollen kamer

Voldoende gratis parkeergelegenheid Het pand een inpandige fietsenstalling Oplaadpunt voor elektrische fietsen kamer is incl Een heerlijk ontbijt Tweepersoons boxspring Wifi Televisie in de woonkamer Televisie in de slaapkamer Eigen keuken/koelkast/afwasmachine/waterkoker/senseo apparaat Zithoek Eigen badkamer met douche en toilet

Vanaf 115,00 per nacht

Bekijk kamer
2 personen

De Bakkers kamer

deze sfeervolle kamer is ingericht met een bakkers thema, oude foto’s hoe de bakkerij vroeger was, en een mooi graanveld als aanzicht Voldoende gratis parkeergelegenheid Het pand heeft een inpandige fietsenstalling laadpunt voor elektrische fietsen kamer is incl Tweepersoonsbed Wifi Televisie Eigen keuken/koelkast Zithoek Eigen badkamer met douche en toilet

Vanaf 115,00 per nacht

Bekijk kamer
Rolstoel vriendelijke kamer 2 personen

De Heemskerkse Kamer

 

 

Vanaf 115,00 per nacht

Bekijk kamer
2 personen - Hond toegestaan

De Kasteel kamer

Heemskerk heeft een gezellige centrum met veel diverse winkels en ruim voldoende horeca gelegenheden, waar je heerlijk kunt eten en drinken.

gelegen vlak bij Amsterdam, Haarlem, Alkmaar beschikt Heemskerk over een eigen strand welke door middel van lopen of fietsen door het mooie duingebied te bereiken is.

 

Vanaf 115,00 per nacht

Bekijk kamer
2 personen

Duin & Highlander kamer

Onze Duin&Highlander kamer is zo ingericht alsof het lijkt dat je in de duinen tussen de highlander aan het wandelen bent. Voldoende gratis parkeergelegenheid Het pand een inpandige fietsenstalling Oplaadpunt voor elektrische fietsen kamer is incl Een heerlijk ontbijt Tweepersoons boxspring Wifi Televisie in de woonkamer Eigen keuken/koelkast/afwasmachine/waterkoker/senseo apparaat Zithoek Eigen badkamer met douche en

Vanaf 115,00 per nacht

Bekijk kamer
Familie kamer 2 volwassenen & 2 kinderen

Strand & Surf kamer

  Voldoende gratis parkeergelegenheid Het pand heeft een inpandige fietsenstalling Oplaadpunt voor electrische fietsen kamer is incl Een heerlijk ontbijt Tweepersoonsbed Stapelbed voor kinderen Wifi Televisie in de woonkamer Televisie in de slaapkamer Eigen keuken/koelkast Zithoek Eigen badkamer met douche en toilet

Vanaf 115,00 per nacht

Bekijk kamer