Bloem & Bloembollen Studio

Bloem & Bloembollen Studio

Er zijn twee grote studio’s waar een extra bed in geplaatst kan worden. De Bloem & Bloembollen Studio is daar één van. Deze ruime en luxe studio heeft een eigen (privé) ingang. De Studio is gelegen aan de zijde en heeft een grote raampartij waardoor het appartement fris en licht oogt.

Net als de Kasteel Studio beschikt de ruimte heeft een schitterende eigen keuken die uitgerust is met luxe apparatuur zoals een inductie kookplaat, een waterkoker, Senseo koffieapparaat, keukengerei en een grote koel-vrieskast. U kunt heerlijk genieten van uw maaltijd(en) aan de eettafel met twee stoelen. Of u kunt even tot rust komen in de zithoek met bank en nieuwe 60Inch smart-tv. Bovendien heeft u ook nog een erkerzitje met uitkijk naar buiten.

De ruime privé badkamer is uitgerust met een luxe stortdouche, wastafel, toilet met handdoeken en haardroger tot uw beschikking. De studio heeft één kingsize bed (180x200cm) (van Slaapkenner Zuidervaart). Er is een optie om een luxe extra bed te plaatsen (90×200) (van Slaapkenner Zuidervaart). Bovendien heeft de slaapkamer een 60Inch smart-tv.

Let op!! Honden zijn niet toegestaan in deze studio. 

Als laatste beschikt deze ruimte over de standaard eigenschappen en heeft u toegang tot onze faciliteiten die bovenaan de boekingspagina vermeld staan.

Boek nu