Kasteel Studio

Kasteel Studio

De Kasteel Studio is gelijk aan onze Bloem & Bloembollen Studio. In tegenstelling tot de Bloem & Bloembollen Studio is de Kasteel Studio aangekleed op basis van het prachtige Slot Assenburg (gelegen te Heemskerk). Ook deze ruime en luxe studio heeft een eigen ingang met een grote raampartij. De Studio is gelegen aan de zijde en heeft net als de Bloem & Bloembollen Studio een eigen privé ingang en een grote raampartij. Daarentegen zijn er in de Kasteel Studio wel honden toegestaan.

Net als de Bloem & Bloembollen Studio beschikt de ruimte een schitterende eigen keuken die uitgerust is met luxe apparatuur zoals een inductie kookplaat, een waterkoker, Senseo koffieapparaat, keukengerei en een grote koelkast. U kunt heerlijk genieten van uw maaltijd(en) aan de eettafel met twee stoelen. Of even tot rust komen in de zithoek met bank en nieuwe 60Inch smart-tv. 

De ruime privé badkamer is uitgerust met een luxe stortdouche, wastafel, toilet met handdoeken en haardroger tot uw beschikking. De studio heeft één kingsize bed (180x200cm) (van Slaapkenner Zuidervaart). Er is een optie om een extra bed te plaatsen (90×200). Bovendien heeft de slaapkamer een 60Inch smart-tv.

Let op!! Honden zijn toegestaan in deze studio. Voor onze trouwe viervoeters hebben wij een voeder- en waterbakje beschikbaar. Daarnaast hebben wij ook een hondenkleed, een hondenmand dient u zelf mee te nemen.

Als laatste beschikt deze ruimte over de standaard eigenschappen en heeft u toegang tot onze faciliteiten die bovenaan de boekingspagina vermeld staan.

Boek nu