Bakker’s Studio

Bakker’s Studio

Eén van de twee kleinere, maar nog steeds mooie ruime, studio’s heeft het thema: Bakkerij. De Bakker’s Studio is een hoekstudio en heeft in tegenstelling tot de andere studio’s het kingsize bed (200x180cm) midden in de studio staan. Dat maakt de studio erg knus en gezellig. Uiteraard hebben ook onze hoekstudio’s een eigen (privé) ingang.

Verder heeft de studio net als alle andere kamers een moderne en luxe eigen keuken welke volledig uitgerust is met de daarbij behorende apparatuur, zoals een inductie kookplaat, een waterkoker, Senseo koffieapparaat, keukengerei en een grote koel-vrieskast. De Bakker’s Studio heeft een heerlijke zithoek met twee grote comfortabele lounge stoelen en een 60Inch smart-tv. En een industriële hoge eethoek.

De ruime privé badkamer beschikt over een luxe stortdouche, wastafel, toilet met handdoeken en haardroger tot uw beschikking. Als laatste beschikt deze ruimte over de standaard eigenschappen en heeft u toegang tot onze faciliteiten die bovenaan de boekingspagina vermeld staan.

Boek nu